Call us directly: +373-22-60-42-55

Mircea cel Batran 11/6 of.408, Chisinau, Moldova View Location

RESPISUN – Primul mucolitic în inhalaţii cu acţiune directă

Dacă în trecut mamele le făceau copiilor inhalații cu mușețel sau coji de cartofi, acum există metode mult mai eficiente și mai sigure. De obicei, inhalaţiile sunt făcute copiilor infectați de viroze sau gripe, care afectează căile respiratorii superioare, dar şi pentru tratarea unor boli mai grave – astm bronşic, bronşită, pneumonie etc.

Unul dintre cele mai eficiente preparate, recomandat drept solvent pentru inhalații este Respisun. Soluția poate fi folosită pentru tratarea infecțiilor respiratorii virale și a bronșitei, prin intermediul inhalatiilor.

Când este inhalată, soluţia dispersată ajunge direct în sistemul respirator, ocolind tractul gastro-intestinal și neafectând în mod negativ stomacul, intestinele, ficatul și alte organe. Respisun funcționează acolo unde este necesar – în sistemul respirator.

Acest preparat uşurează respirația prin diluarea secreției membranei mucoasei nazale, a sinusurilor paranazale și a bronhiilor, prin efect osmotic și favorizează eliminarea mucusului.

Poate fi administrat din primele zile de viaţă!

Efectul se instalează rapid- la sfârşitul inhalaţiei se stimulează o tusă productivă. Poate fi administrat la adulţi şi copii, de asemenea însărcinatelor și vârstnicilor!

Indicaţii pentru administrare:

RESPISUN este indicat pentru pacienții cu bronșită, bronșiolită, fibroză chistică, bronhiectază și boală pulmonară obstructivă cronică.

De asemenea, este utilizat pentru bolile acute și cronice ale nasofaringelului, cavității nazale și sinusurilor, hipertrofiei adenoidelor la copii, rinitei alergice pe tot parcursul anului și sezonier pentru reducerea edemului mucoasei, submucoase, facilitează respirația.

RESPISUN – Primul mucolitic în inhalaţii cu acţiune directă. 

Steril! Nu este toxic! 

Natural, fără conservanţi!